4321slider_01

Добредојдовте на страната на Фотомаестро,професионално фото и видео студио лоцирано во Скопје. Фотографирање, снимање, лимузина, организирање на вашитепрослави се само дел од услугите кои ги нудиме…

Лумузина

Од сега може да ja изнајмите и најлуксузната лимузина со должина од 9 метри за вашата веселба…

 

Повеќе »

Услуги

Фотографирање

Професионално фотографирање на вашите прослави и веселби... повеќе

Снимање

Долгогодишно искоство со HD и DV снимање... повеќе

Организација

Организирање на вашите прослави и фамилијарни веселби... повеќе