за нас

1994… Започнавме полека но сигурно, во чекор со времето, техниката, опремата и технологијата…

Навлеговме со креативни идеи, работевме напорно и со стил, пред се со врвна услуга и незаменлив квалитет.

Секој значаен момент од Вашиот живот, вреди да се одбележи и запамети. Спомените живеат преку фотографијата и видео записот. Со нас го правите вистинскиот избор.

СВАДБАТА ПО ФОТОГРАФИЈАТА СЕ ПОЗНАВА… па затоа Ви нудиме професионални фотографии изработени на FUJI хартија со највисок стадиум на нивна реализација во најразлични големини, колор, сепија и црно бела варијанта, а воедни и многу други можности.

Оживејте ги вашите најубави моменти и зачувајте ги засекогаш.

- Снимање и организација на секаков вид свечености

- Снимање на рекламни спотови

- Компјутерска обработка на сите HD и DVD записи

- Префрлување на сите видови касети ( VHS, VHS-C, 8mm, Mini DV ) на DVD.

- Изработка на покани, честитки, визит карти, календари, легитимации, беџови…

- Изработка на кожен албум PHOTO BOOK со фотографии од Вашата прослава

- Изработка на таблоа, алманаси…

Ексклузивно, Маестро Ви нуди можност за изнајмување на најлуксузната и неодолива лимузина со должина од 9 метри.